En röra som är jättegod på frukostmackan eller som fyllning i utflyktsbaguetten eller smörgåstårtan! Vill du komplettera med något mer animaliskt så passar både skinka och räkor bra till.
Hårdkoka 2-3 ägg, beroende på storlek. Låt kallna innan du skalar och grovhackar dem. Tips! Skiva äggen i äggskivaren, vänd sedan det skivade ägget ett kvarts varv och skiva igen – resultatet blir snabbt grovhackade ägg.
Blanda 2 dl crème fraiche och 2 msk majonnäs. Finhacka 1/2 rödlök eller motsvarande mängd schalottenlök. Skär även ett knippe gräslök eller persilja i små bitar. Blanda crème fraichen med hackad lök och gräslök/persilja. Rör ner de grovhackade äggen, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Låt stå kallt till servering. Röran går jättebra att göra dagen innan, då smakerna hinner utvecklas mer.