En riktigt smarrig pesto på ärtskott! Jag serverade den med grillade grönsaker, fetaost och oliver. Skölj 50 g ärtskott. Mixa dem tillsammans med 2 msk solrosfrön, 1 riven vitlöksklyfta och 1/2 dl olivolja. Tillsätt lite mer olivolja till önskad konsistens. Smaksätt peston med pressad citron, salt och nymalen svartpeppar. Klart för servering!
Etikett: ärtskott
Toast med äggröra, bresaola, bakade tomater och ärtskott
Förrätt nyårsafton 2018! Temat var ”Jamed Bond” och vi gjorde en tolkning av Ian Flemmings meny vi hittade via en Google-sökning. Baka hela cocktailtomater med olivolja, strösocker, flingsalt och nymalen svartpeppar i 100 grader varm ugn i ca 2 h. Förvara i rumstemperatur fram till servering. Ta ut fyra cirklar av grovt bröd, vi valde ett surdegsbröd med mycket frön. […]