Första gången jag testar att göra vinegrette med vispgrädde som bas. Oväntat gott! Receptet är hämtat från årets Grillspecial (2018) från tidningen “Matmagasinet”. Välj de grönsaker du gillar/har hemma. Jag tog späda morötter och gulbetor (förkokades först) och broccoli. Jag skar även ett par salladslökar på snedden. Blanda samman vinegretten: 1,5 dl vispgrädde, 1 msk vitvinsvinäger, 1-2 tsk vit tryffelolja samt salt och nymalen svartpeppar. Enkelt och gott! Grilla grönsakerna, vi använde […]
Etikett: tryffelolja
Fritatta med babyspenat
En härlig fritatta fylld med skivad potatis, gul lök och babyspenat. Passar till tapas-buffén, på brunchen eller som tillbehör till en köttbit. Denna sats ger åtta portionsbitar. Sätt ugnen på 200 grader. Skala 2-3 potatisar, skär i tunna skivor. Skala, halvera och skiva 1 liten gul lök tunt. Hetta upp olivolja i en stekpanna och bryn potatisen tills […]