After Eight-fluff

After Eight-fluff

På bilden ser du chokladmuffins med After eight-fluff respektive päronmousse. Perfekt till tårtor eller cupcakes! Detta recept på fluff räcker till två läger i en tårta eller ett rejält gäng med cup cakes!

Hetta upp 3 dl vispgrädde i en kastrull, det är väldigt viktigt att grädden inte börjar koka! 

Lägg 150 g After eight (eller liknande mintchoklad) i en värmetålig skål. Häll den heta grädden över chokladen. Låt stå ca 30 sekunder innan du rör runt. Rör tills chokladen har smält helt. Plasta skålen och ställ den i kylen. Det är toppen om skålen kan stå där över natten, men annars är 6-8 h minimum. Grädden måste nämligen bli helt kall. 

När det är dags för användning så vispar du bara upp grädden med elvisp – och får då ett härligt “fluff”. Fluffet går utmärkt att spritsa och håller formen bra efter spritsning. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *