Wrap med fänkåls- och gurksallad och smörstekt torskfilé

Wrap med fänkåls- och gurksallad och smörstekt torskfilé

Fryst, tinad torskfilé – japp, sådant där torskblock! Självklart går det bra med styckfrysta filéer eller färsk, det bestämmer din plånbok 🙂 Ett hitte-på-recept som blev väldigt lyckat, och snabblagat!

Börja med fänkåls- och gurksalladen, receptet hittar du här.

Beräkna 400-500 g torskfiléer till fyra portioner (en rejäl wrap räcker per person, enligt mig). Salta och peppra fisken (jag använder nymalen svartpeppar till allt), stek den sedan i rikligt med smör i en stekpanna. 

Värm 4 extra stora tortillabröd (de man köper i 6-pack, inte 8-pack), bred lite majonnäs (Hellmans, så klart! på brödet. Fördela salladsblad, fänkåls- och gurksallad samt den smörstekta torsken över bröden. Vik ihop och avnjut, smaskigt värre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *