Tobleronemousse

Tobleronemousse

Perfekt avslutning på Alla hjärtans dag! Len mousse – oväntat med turkisk yoghurt, men ack så fräscht och uppiggande! Receptet hittade jag på bloggen “Salt och peppar”. Himla smidig mousse dessutom, bara tre ingredienser!

Smält 150 g Toblerone försiktigt, antingen över vattenbad eller i micro.

Rör ner 1 dl turkisk yoghurt i den smälta chokladen.

Vispa 1,5 dl vispgrädde fluffig. Vänd ner grädden i chokladkrämen.

Fördela moussen i fyra portionsformar/glas. Ställ kallt fram till servering, åtminstone 2-3 h.

Garnera på valfritt sätt. I brist på färska hallon fick det bli frysta trädgårdshallon som blandades med lite florsocker. Jag får fixa en snyggare bild till sommaren! Hihi! Choklad och hallon, de bästa av vänner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *