Grillad kyckling, bacon, soltorkad tomat, gräslök… Ja, du hör ju själv hur gott det låter! Receptet ger fyra rejäla bitar. Originalreceptet kommer från ICA.se

Grilla eller stek 2 kycklingfiléer, låt svalna.
Stek 1 paket bacon, låt svalna.
Tärna bacon och kyckling. Spara 1/4 av baconet i en liten skål till garnering.
Skär 5–6 soltorkade tomater i olja i småbitar. Skär ett litet knippe gräslök i fina bitar.
Blanda samman 2 dl turkisk yoghurt, drygt 0,5 dl majonnäs och 1 tsk dijonsenap.
Rör ner kyckling, bacon, soltorkade tomater och gräslök. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Lägg ut fyra skivor formfranska på serveringsfat, kantskär brödet om du vill (eller om det är ojämnt). Fördela hälften av röran på. Nytt lager bröd och sedan resten av fyllningen. Avsluta med ytterligare ett lager bröd = totalt 12 brödskivor.

Rör 200 g cream cheese mjuk tillsammans med en skvätt ovispad vispgrädde. Idag lade vi även till lite av en jalapeñosås, för mer smak. Stryk kanter och toppen med röran.
Hit kan du förbereda tårtan, gärna dagen innan.
Garnera med salladsmix/ruccola, cocktailtomater, det sparare baconet samt lite gräslök.