Varm pastasallad med salami och mozzarella

Varm pastasallad med salami och mozzarella

Kylskåpstömning innan veckohandlingen kan bli väldigt delikat!

Koka pasta till 4 personer (250-300 g). Ringla olivolja över den färdigkokta pastan så den inte klibbar ihop.

Strimla och skär valfria grönsaker i bitar. Jag tog det som fanns hemma i kylen; grön sparris, gul paprika och rödlök. Eftersom det är maj månad frodas örtkryddorna i landet, så generöst med gräslök hämtades in.

Fräs grönsakerna i olivolja. När de börjar bli klara tillsätter du pastan och kryddar med salt och svartpeppar. Lägg sedan upp på ett tjusigt fat och blanda ner ev. ört (gräslök i mitt fall). Toppa med mozzarella (sönderriven med händerna) och charkuterier (salami blev det här som du ser).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *