Att ta bilder på tårtor är inte alltid det lättaste… Men god, det var den! 🙂
Tårtbotten med kakao hittar du här.
Hallonfyllning hittar du här. Tips! Det gick alldeles utmärkt att hoppa över äggulan i receptet 🙂
After eight-fluff hittar du här. Halv sats = perfekt för denna tårta!
Ska jag bara länka till befintliga recept? Nä, här kommer recept på karamellfluff 🙂
Grovhacka 160 g Marabou Caramello. Hetta upp 3 dl vispgrädde. Innan den börjar koka drar du kastrullen från värmen och tillsätter den hackade chokladen. Rör tills all choklad har smält.
Häll över chokladgrädden i en värmetålig och vispvänlig skål. Låt svalna innan du plastar skålen och ställer i kylen över natten (eller från morgon till kväll, minst 8-10 h).
Vispa upp chokladgrädden och använd som fyllning i din tårta. I just denna tårta räcker det dock med halv sats!

Bild tagen på tårtan dagen efter, hann inte under festen! Följande ordning:
- Tårtbotten
- Karamellfluff
- Tårtbotten
- Hallonmousse
- Tårtbotten
- After eight-fluff
- Vit sugar paste
- Kakao (pudrad)