Veckoplanering #2

Redo för en ny veckoplanering? Det är jag! 🙂

Måndag: Det magra kycklingköttet behöver mycket smaksättning och kan varieras i det oändliga. Fräscht och gott!

Tisdag: Torskrygg, eller varför inte filé av torsk eller sej? Låt din plånbok bestämma. Som inlandsboende är fryst fisk det vanligaste alternativet, och det funkar finfint! Det går bra att dagen före skala och skära rödbetor, potatis och jordärtskockor – då går middagslagningen extra fort.

Onsdag: En italiensk brödsallad med generösa krutonger. Passar till det mesta; nötkött, fläskkött, kyckling, charkuterier, halloumi/eldost…

Torsdag: Falukorv, svenska folkets vardagsräddare! Varför inte köra en uppdaterad version av klassisk stroganoff?

Fredag: Japp, fredag! Det är värt ett utropstecken! Och en skål med influenser från Hawaii 🙂

Fredagsdessert: En resa tillbaka till 70-talet? Gärna! Variera frukterna efter säsong och utbud i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *