Måndag: Veckans vego! En mustig gryta som ändå är snabblagad. Baka egna naanbröd på söndagen, eller köp färdiga. Hittar du inte naanbröd i butiken går det utmärkt med vanliga pitabröd.
Tisdag: En riktig Carbonara görs enbart på ägg och ingen vispgrädde!
Onsdag: Fisksoppa som lyxas till med ett kuvert saffran. En klick aioli till, så klart!
Torsdag: Beer Can Burgers serveras med fördel med majskolv och sötpotatisklyftor (ja, det finns ju även färdiga sådana i frysdisken).
Fredag: Yes, we made it! Fredagen är här och det vankas go’middag med dessert. Jag bjussar även på ett brödtips till helgfrukosten, som du enkelt vevar ihop på fredagskvällen (kalljäst bröd).
Fredagsdessert: Nu börjar rabarbern titta upp i våra trädgårdsland. Du hittar den ännu enklare i affären 🙂
Lördagsfrukost: Rör snabbt ihop degen på fredagskvällen, plasta bunken och ställ i kylen över natten. På lördagsmorgonen bakar du enkelt brödet medan huset vaknar till.